De vereniging

Schietvereniging Paul Kruger bestaat vanaf 1935 en is opgericht door de reservisten van het Nederlandse leger. Hoe de naam Paul Kruger aan de vereniging is gegeven is echter een raadsel. Maar wel een bekend gegeven in de gehele Betuwe.

De club telt tot op heden meer dan 120 leden met daarin nog steeds een gestaagde groei.

Binnen schietvereniging Paul Kruger wordt er geschoten onder verschillende diciplines. KKG (klein kaliber geweer), KKP (klein kaliber pistool), luchtgeweer en luchtpistool.

Ook met het zwaardere geschut kunt u bij schietvereniging Paul Kruger terecht, denk daarbij aan de karabijn 6mm en pistool met 9mm patronen.

Dit gebeurd allemaal op 3 banen van 12 meter en 5 banen van 25 meter, welke afzonderlijk in afstand te verstellen zijn.

© 2014       |       Schietvereniging Paul Kruger       |       Swaenenstate 1  4043KE Opheusden       |       Tel. 0488 - 44 37 03       |       Secretariaat: 0619860810